Praktijk voor Oefentherapie Elst

Praktijk voor Oefentherapie Elst is een Fysiotherapeut gelegen aan Forum 23 in Elst.

Meer informatie over Praktijk voor Oefentherapie Elst in Elst

Line de Geus en Léonie Willems zijn beiden afgestudeerd als Oefentherapeut en werken samen in de praktijk Oefentherapie Elst. De praktijk is sinds 2018 gevestigd in gebouw de Zon, waar ze samenwerken met Fysiotherapie de Aam. Line werkt op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk en behandelt de overige dagen patiënten aan huis. Ze is ook gespecialiseerd als Psychosomatisch Oefentherapeut en blijft zich ontwikkelen op dat gebied. Léonie werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten en slaapproblemen. Ze heeft ook kennis van de Mckenzie-methode en Psychologie. De praktijk is gevestigd op Forum 23 in Elst en is bereikbaar via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat Praktijk voor Oefentherapie Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Oefentherapie Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Oefentherapie Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Oefentherapie Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Praktijk voor Oefentherapie Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Oefentherapie Elst

Bezoekers bekeken ook