Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken

Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken is een Schoonheidssalon gelegen aan Korte Bemmelseweg 18a in Elst.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken in Elst

Mijn naam is Tine van der Reijden en ik ben een gediplomeerd pedicure in Elst. Ik geef mijn cliënten de beste zorg en kwaliteit, daarom neem ik geen nieuwe cliënten meer aan. Het is belangrijk om goed voor uw voeten te zorgen, omdat ze ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. Vaak besteden we pas aandacht aan onze voeten als er klachten ontstaan, zoals pijnlijke nagels, eelt of likdoorns. Daarom raad ik aan om regelmatig naar de pedicure te gaan om klachten te verminderen en problemen te voorkomen. Ik ben gediplomeerd sinds 2004 en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik help ook bij voetproblemen zoals kalknagels en ik ben gecertificeerd om mensen met suikerziekte (diabetes mellitus) te behandelen. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u mij gerust bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Tine van der Reijden.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken

Bezoekers bekeken ook