Belle Colour

Belle Colour is een Schoonheidssalon gelegen aan De Zuiling 22 in Elst.

Meer informatie over Belle Colour in Elst

Belle Colour is een betrouwbare en vakkundige schoonheids- en pedicuresalon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen op het gebied van schoonheid, beauty en voetverzorging. De salon biedt een breed scala aan behandelingen en geeft advies over huid- en voetverzorging. Daarnaast is Belle Colour gespecialiseerd in medische voetzorg, zoals reumatische en diabetische voetzorg. De salon is verhuisd naar een nieuwe locatie en heeft daar een nieuwe salon geopend. Ook hebben ze de populaire Cashmere gezichtscrème weer in hun assortiment. Daarnaast bieden ze de Hydrodermabrasie behandeling aan, wat een uitstekende oplossing is voor een huid met rimpeltjes, lijntjes, een matte, ruwe, droge of schilferige huid.

Wil je weten wat Belle Colour verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Belle Colour of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Belle Colour? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Belle Colour het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Belle Colour reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Belle Colour

Bezoekers bekeken ook