Hair & Beautysalon La Gracia

Hair & Beautysalon La Gracia is een Schoonheidssalon gelegen aan Pr. Irenestraat 82 in Elst.

Meer informatie over Hair & Beautysalon La Gracia in Elst

Bij La Gracia Hair & Beauty Salon in Elst kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. De salon heeft twee behandelruimtes waar schoonheidsspecialisten behandelingen geven met topmerken als Klapp & Soul Tree. Naast standaard schoonheidsbehandelingen biedt de salon ook intensievere behandelingen aan, zoals microdermabrasie en bindweefselmassage. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Ook biedt de salon spirituele behandelingen aan, zoals reconnective healing en klankschaal massage. La Gracia stemt haar behandelingen af op de stand van de maan, omdat de maan invloed heeft op de natuur en ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat. Nauwkeurigheid en hygiëne staan hoog in het vaandel bij de salon en ze besteden veel tijd en aandacht aan hun klanten. Reserveren is mogelijk.

Wil je weten wat Hair & Beautysalon La Gracia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair & Beautysalon La Gracia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair & Beautysalon La Gracia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair & Beautysalon La Gracia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Hair & Beautysalon La Gracia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair & Beautysalon La Gracia

Bezoekers bekeken ook