Huisartsenpraktijk de Elster

Huisartsenpraktijk de Elster is een Huisarts gelegen aan Grote Molenstraat 3A in Elst.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Elster in Elst

Huisartsenpraktijk De Elster heeft verschillende telefoonnummers beschikbaar, waaronder een praktijknummer, een receptenlijn en een spoednummer. Daarnaast is er ook een huisartsenpost bereikbaar. Verder worden er een aantal nieuwsberichten gegeven, zoals de aankondiging van de griepprik op 11 oktober en de start van stagiaire doktersassistente Mirthe van Kerkhof op 29 augustus. Ook wordt vermeld dat mensen vanaf 2 oktober 2023 een herhaling van de coronaprik kunnen krijgen als zij een hoger risico lopen. Vervolgens worden de medewerkers van de praktijk genoemd, waaronder de huisartsen, praktijkassistentes, praktijkondersteuners, stagiaires en een interieurverzorgster. De adresgegevens van de praktijk worden vermeld, evenals de openingstijden. Daarbij wordt opgemerkt dat de praktijk op woensdagmiddag gesloten is en dat er dan waarneming plaatsvindt door een andere praktijk. Tot slot worden lezers voorzien van informatie om te bepalen of ze wel naar de huisarts moeten.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Elster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Elster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Elster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Elster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Elster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Elster

Bezoekers bekeken ook