Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten

Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten is een Huisarts gelegen aan De Kist 70A in Elst.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten in Elst

De huisartsenpraktijk van het echtpaar Kleerekooper-Corsten is gevestigd in Elst Overbetuwe. Ze bieden reguliere huisartsenzorg met de nadruk op continue, integrale en persoonlijke zorg. De praktijk is geaccrediteerd door het NHG, wat betekent dat ze voortdurend werken aan kwaliteitsverbetering. Vanwege de verspreiding van ziekten begroeten ze patiënten zonder handen te schudden. De corona vaccinatie wordt dit jaar gedaan door de GGD en niet door de huisarts. Mensen van 60 jaar en ouder ontvangen een uitnodiging van het RIVM en kunnen een afspraak maken bij de GGD. Mensen tussen de 18 en 59 jaar die jaarlijks een griepprik krijgen, zwangere vrouwen en zorgmedewerkers kunnen zich ook laten vaccineren en kunnen zelf een afspraak maken bij de GGD. Verdere informatie over apotheken, diëtisten, fysio-/oefentherapeuten en psychologenpraktijken is te vinden op de website. Daarnaast wordt verwezen naar Thuisarts.nl voor gezondheidsinformatie.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten

Bezoekers bekeken ook