Huisartsen Zorggroep Babylon B.V.

Huisartsen Zorggroep Babylon B.V. is een Huisarts gelegen aan De Zuiling 8 in Elst.

Meer informatie over Huisartsen Zorggroep Babylon B.V. in Elst

Bij Babylon Holding werken verschillende huisartsen en zorgprofessionals samen. De Holding is verdeeld in verschillende werkbedrijven, zoals Babylon Huisartsenzorggroep, Babylon Medische Services, Babylon Asielzoekerszorg AZC en Phoenix Aesthetic Clinics BV. Bij Babylon werken mensen uit Nederland, maar ook huisartsen die in het buitenland hebben gewoond, gewerkt en/of gestudeerd en bekend zijn met verschillende culturen en gebruiken. Alle medewerkers spreken Nederlands en sommigen beheersen daarnaast ook andere talen, zoals Arabisch, Frans, Engels, Russisch, Duits, Tsjechisch, Farsi, Dari, Pashtu, Urdu en Nederlands Gebarentaal. Deze diversiteit in medewerkers stelt Babylon Holding in staat om goed in te spelen op de behoeften van hun diverse doelgroepen. Patiënten vinden het prettig om medische kwesties in hun eigen taal te bespreken, omdat het makkelijker is uit te leggen en de aanwijzingen van de arts beter begrepen kunnen worden. De huisartsen van Zorggroep Babylon maken minder gebruik van de Tolkentelefoon, wat zorgt voor een snellere reactietijd en meer persoonlijke gesprekken.

Wil je weten wat Huisartsen Zorggroep Babylon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Zorggroep Babylon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Zorggroep Babylon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Zorggroep Babylon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Huisartsen Zorggroep Babylon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen Zorggroep Babylon B.V.

Bezoekers bekeken ook