Wibo van den Bosch

Wibo van den Bosch is een Groenteboer gelegen aan Dorpsstraat 50B in Elst.

Meer informatie over Wibo van den Bosch in Elst

Wibo van den Bosch is een groenten- en fruitspecialist in de regio en staat bekend om zijn witte asperges, ook wel het witte goud genoemd. Deze seizoensgroenten zijn geliefd in Nederland vanwege hun zachte en aromatische smaak. Daarnaast biedt Wibo van den Bosch ook bezorging aan huis voor het gehele assortiment, inclusief groenten, fruit, aardappels, salades en fruitmanden. Klanten kunnen ook sparen voor het product van de week door bij elke €2,50 besteding 1 stempel te ontvangen. Een volle spaarkaart kan worden ingeleverd voor het gratis product van de week. Op dit moment zijn de zoetste zomerkoninkjes weer verkrijgbaar. Klanten kunnen telefonisch bestellen als ze iets specifieks zoeken of zeker willen zijn dat hun verse groenten en fruit beschikbaar zijn. Daarnaast biedt Wibo van den Bosch ook een nieuwsbrief aan waarin klanten op de hoogte worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen. De contactgegevens van Wibo van den Bosch zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Wibo van den Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wibo van den Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wibo van den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wibo van den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Wibo van den Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wibo van den Bosch

Bezoekers bekeken ook