Streekwinkel de Lingegaerdt

Streekwinkel de Lingegaerdt is een Groenteboer gelegen aan Grote Molenstraat 116 in Elst.

Meer informatie over Streekwinkel de Lingegaerdt in Elst

Bij de Streekwinkel kun je terecht voor mooie cadeaus, zowel voor speciale gelegenheden als voor de feestdagen. Kees runt de winkel en is altijd op zoek naar mooie streekproducten om zijn klanten blij mee te maken. Zijn partner Carisia helpt in de winkel en zorgt voor de kinderen. De winkel bevindt zich op een terrein met een oude appelboomgaard, dat in de komende jaren zal worden omgetoverd tot een natuurbeleving waar iedereen welkom is. Streekwinkel de Lingegaerdt werkt samen met verschillende organisaties om dit motto vorm te geven. Verder is er informatie te vinden over lokale honing, biologische Zeeuwse siroop en seizoensgroenten en fruit. Ook is er een samenwerking met voedingscoach Marleen den Hollander op het gebied van voedingsadvies en recepten. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en je kunt ook langskomen voor meer informatie.

Wil je weten wat Streekwinkel de Lingegaerdt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streekwinkel de Lingegaerdt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streekwinkel de Lingegaerdt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streekwinkel de Lingegaerdt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Streekwinkel de Lingegaerdt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streekwinkel de Lingegaerdt

Bezoekers bekeken ook