Stronati keuken & interieurbouw

Stronati keuken & interieurbouw is een Woonwinkel gelegen aan Handelsweg 8 in Elst.

Meer informatie over Stronati keuken & interieurbouw in Elst

Stronati is een interieur- en designbedrijf dat graag inspireert met wereldse en down-to-earth ontwerpen. Ze combineren meubels met strakke lijnen met ruwe, natuurlijke texturen en exotische accessoires om een perfecte toevluchtsoord te creëren. Ze geloven dat elk materiaal op de juiste manier gebruikt of hergebruikt kan worden om het maximale uit het product te halen, zonder de natuur te schaden. Je kunt bij Stronati terecht voor mooie meubels, keukens, badkamers en tafels die met liefde zijn gemaakt. Ze openen een wereld waar wensen en werkelijkheid elkaar ontmoeten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, en je bent van harte welkom in hun showroom om de mogelijkheden voor je interieur te ontdekken.

Wil je weten wat Stronati keuken & interieurbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stronati keuken & interieurbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stronati keuken & interieurbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stronati keuken & interieurbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Stronati keuken & interieurbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stronati keuken & interieurbouw

Bezoekers bekeken ook