Hans Wonen

Hans Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Dorpsstraat 69 in Elst.

Meer informatie over Hans Wonen in Elst

Bij Hans!Wonen vind je alles wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken, zoals gordijnen, jaloezieën, horren, verf, vloeren, tapijt en behang. In de winkel kun je inspiratie opdoen en met behulp van monsters en voorbeeldboeken de producten vinden die het beste bij jou passen. Het team van Hans!Wonen heeft meer dan 75 jaar ervaring en staat klaar om deskundig advies te geven en creatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast worden alle producten getoetst op duurzaamheid en prijs/kwaliteitsverhouding. Gordijnen, zonwering, horren en vloerbedekking worden gratis ingemeten, zodat alles perfect past. Je kunt ook referenties lezen van zakelijke en particuliere klanten. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag. Hans!Wonen is gevestigd aan de Dorpsstraat in Elst.

Wil je weten wat Hans Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hans Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hans Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hans Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Hans Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hans Wonen

Bezoekers bekeken ook