Straal Salon

Straal Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Olympiasingel 3 in Elst.

Meer informatie over Straal Salon in Elst

Welkom bij Straal, de beste spraytan salon van Elst en eigenlijk van heel Nederland. Bij Straal staat service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en we vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel de deur uitgaat. Bij ons kun je direct en egaal bruin worden zonder de schadelijke effecten van de zon. Of je binnenkort een feest, festival, bruiloft of vakantie hebt, met een spraytan steel je de show en zie je er nog beter uit. We hebben verschillende tanning lotions die voldoen aan jouw wensen, of je nu een lichte glow of een diepbruine vakantie teint wilt. Onze spraytan geeft altijd een natuurlijk en egaal resultaat omdat het zich aanpast aan je huidtype. De tanning lotions hydrateren en voeden je huid voor een glanzend resultaat. Onze producten zijn vrij van parabenen, veganistisch en bevatten 100% natuurlijk DHA. Bij Straal ga je stralend de deur uit, tot snel!

Wil je weten wat Straal Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Straal Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Straal Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Straal Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Straal Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Straal Salon

Bezoekers bekeken ook