St. Werenfriduskerk

St. Werenfriduskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Dorpsstraat 36 in Elst.

Meer informatie over St. Werenfriduskerk in Elst

De parochie H. Maria Magdalena is ontstaan uit een fusie van de parochies De Levensbron en St. Benedictus. De website van de parochie is gemaakt door Digital Wingz. De contactgegevens van de parochie zijn Markt 7, 6681 AE Bemmel, telefoonnummer 0481-451371 en e-mailadres secretariaat@rkparochiemariamagdalena.nl. Er is ook een nieuwsbrief beschikbaar en de parochie is actief op Youtube en Kerkomroep. Op de website is een zoekfunctie beschikbaar met een gebruiksaanwijzing.

Wil je weten wat St. Werenfriduskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Werenfriduskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Werenfriduskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Werenfriduskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar St. Werenfriduskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Werenfriduskerk

Bezoekers bekeken ook