St. Werenfridus Elst

St. Werenfridus Elst is een Katholieke kerk gelegen aan Pr. Irenestraat 58 in Elst.

Meer informatie over St. Werenfridus Elst in Elst

De parochie H. Maria Magdalena is ontstaan uit een fusie van de parochies De Levensbron en St. Benedictus. Op hun website vinden we informatie over de adressen van de verschillende groepen en gebouwen binnen de parochie. Ze hebben ook een overzicht van de doordeweekse vieringen en de mogelijkheid om thuis mee te vieren. Daarnaast is er de mogelijkheid om ruimtes te huren binnen de parochie. De website geeft ook een korte geschiedenis van de parochie en houdt bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws en de aankomende vieringen en activiteiten. De contactgegevens van de parochie zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat St. Werenfridus Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Werenfridus Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Werenfridus Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Werenfridus Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar St. Werenfridus Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Werenfridus Elst

Bezoekers bekeken ook