Shimeiwei Sushi

Shimeiwei Sushi is een Sushi takeaway gelegen aan Dorpsstraat 10a in Elst.

Meer informatie over Shimeiwei Sushi in Elst

Shimeiwei Sushi is een sushi restaurant dat binnenkort ook in Het Hart van Waalsprong zal openen. Ze hebben een uitgebreid menu met onder andere Maki, Uramaki, Sashimi, Nigiri, Handrollen, Poke Bowls, Warme gerechten, Bijgerechten en Boxen. Het restaurant heeft 1396 beoordelingen gekregen en klanten geven hen 5 sterren. Ze bieden ook unieke kortingen en acties aan via hun nieuwsbrief en hebben een app waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op dit moment is de website van Shimeiwei Sushi gesloten.

Wil je weten wat Shimeiwei Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shimeiwei Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shimeiwei Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shimeiwei Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Shimeiwei Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shimeiwei Sushi

Bezoekers bekeken ook