Kaiyō

Kaiyō is een Sushi takeaway gelegen aan Dorpsstraat 82B in Elst.

Meer informatie over Kaiyō in Elst

U heeft nog geen producten in uw winkelmandje. Er zijn verschillende categorieën beschikbaar waaruit u kunt kiezen, zoals nigiri, gunkan, temaki, maki en meer. Als u wilt bestellen, kunt u de code Kaiyo5 gebruiken voor 5% korting op uw hele bestelling. Kaiyo heeft ook een gevarieerd aanbod aan gerechten, waaronder salades, boxen, poke bowls, gefrituurde gerechten, teppanyaki gerechten en bijgerechten. U kunt uw maaltijd afsluiten met een dessert en een frisdrank. Kaiyo wordt aangedreven door Cashdesk en heeft een beoordeling van 1940 beoordelingen met een score van ★★★★★.

Wil je weten wat Kaiyō verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaiyō of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaiyō? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaiyō het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Kaiyō reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaiyō

Bezoekers bekeken ook