Sandwichbikes

Sandwichbikes is een Fietsenwinkel gelegen aan Industrieweg Oost 9C in Elst.

Meer informatie over Sandwichbikes in Elst

De Sandwichbike is een origineel Nederlands ontwerp dat is geïnspireerd door het concept van plat verpakken, zelfmontage en de drang om uitzonderlijke producten te creëren. In plaats van een gelast frame is de Sandwichbike een fiets die is ontworpen als een 'sandwich' van twee met weerbestendige materialen gecoate frames van gelaagd multiplex. Deze frames en componenten worden samengebonden door 'slimme cilinders', waardoor de fiets zowel duurzaam als zeer aantrekkelijk is. De Sandwichbike past in een kleine, platte verpakking, zodat deze per post kan worden verzonden. Alles wat je nodig hebt zit in de doos, inclusief gereedschap, zodat je meteen aan de slag kunt met de montage. Naast het zelf monteren van de fiets, is het ook mogelijk om de Sandwichbike kant-en-klaar te laten verzenden. Het bouwen van je eigen Sandwichbike en erop rijden geeft een unieke ervaring. De houten frames van de Sandwichbike worden geoogst in een duurzaam beheerd bos in Duitsland en geven elk frame een unieke identiteit. Het is ook mogelijk om de frame van de Sandwichbike volledig te personaliseren, waardoor het een uniek karakter krijgt en grote interesse en aandacht kan genereren voor bedrijven en merken.

Wil je weten wat Sandwichbikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sandwichbikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sandwichbikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sandwichbikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Sandwichbikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sandwichbikes

Bezoekers bekeken ook