Pedalfactory BV

Pedalfactory BV is een Fietsenwinkel gelegen aan Industrieweg Oost 9C in Elst.

Meer informatie over Pedalfactory BV in Elst

De Pedalfactory is een bedrijf dat zich richt op het ontwerp, de productie en de verkoop van unieke fietsen en fietsgerelateerde producten. Ze streven naar hoge kwaliteit producten, maken gebruik van duurzame materialen en werken samen met specialisten in hun netwerk. Een van hun producten is de Closca opvouwbare fietshelm, die 50% kleiner kan worden ingevouwen en in elke tas of rugzak past. Deze helm is uniek en kan naar eigen stijl worden gepersonaliseerd door een kleur helm en een visor of bekleding te selecteren. Daarnaast is er ook een kinderuitvoering beschikbaar. Sinds 2016 is Pedalfactory eigenaar van Brikbikes, waarbij de focus ligt op kwaliteit en uitstekende rijeigenschappen. Klanten kunnen hun Brikbike personaliseren door te kiezen uit verschillende kleuren, versnellingen, remmen en accessoires. Brikbikes worden met vakmanschap en hoogwaardige componenten in Nederland geproduceerd en individueel getest voordat ze naar de klant of lokale dealer worden gestuurd. Een ander product van Pedalfactory is de award-winning Sandwichbike, een fiets die geïnspireerd is op het concept van plat verpakken en zelfmontage. In plaats van een gelast frame, bestaat de Sandwichbike uit twee weerbestendige frames van gelaagd multiplex die met behulp van 'smart cylinders' aan elkaar worden verbonden. Deze fiets is duurzaam en aantrekkelijk en past in een kleine, platte doos die per post verstuurd kan worden. Alle benodig.

Wil je weten wat Pedalfactory BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedalfactory BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedalfactory BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedalfactory BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Pedalfactory BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedalfactory BV

Bezoekers bekeken ook