Exellium B.V.

Exellium B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Stapelwolk 6 in Elst.

Meer informatie over Exellium B.V. in Elst

Michael Haulussy is een ervaren IT Architect die zich bezighoudt met het initiëren en bewaken van de cohesie en beheersbaarheid van IT-systemen en ontwikkelingen. Hij communiceert op alle niveaus, van tester tot management, en is betrokken bij het uitwerken van tactische en strategische scenario's voor de ontwikkeling van het IT-landschap. Michael is een teamspeler, creatief en pragmatisch, en heeft ervaring met integratie- en interfacingprojecten. Hij heeft gewerkt voor verschillende opdrachtgevers, zoals TenneT, Wolterskluwer, Kluwer, en OHRA, en heeft positieve feedback ontvangen voor zijn expertise en samenwerking. Michael werkt als onafhankelijk IT Architect via Exellium B.V. en maakt gebruik van het Uniforce concept, waardoor hij zowel zelfstandig als in teamverband kan werken zonder financiële risico's. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website van Exellium.

Wil je weten wat Exellium B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Exellium B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Exellium B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exellium B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Exellium B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Exellium B.V.

Bezoekers bekeken ook