Halma Automatisering

Halma Automatisering is een IT-consultancy gelegen aan Industrieweg Oost 7b in Elst.

Meer informatie over Halma Automatisering in Elst

Het IT-bedrijf Halma Automatisering is recent overgenomen door GKS ICT Solutions. Vanaf 1 januari 2023 zal GKS de dienstverlening van Halma overnemen, wat zorgt voor een naadloze overgang voor de klanten. De klanten kunnen dezelfde kwaliteit van dienstverlening verwachten, maar dan verrijkt met de extra faciliteiten en expertise van GKS. Arjen Halma en Frank Spijkerman, de oprichters van Halma Automatisering, zijn echter niet van plan om een stap terug te doen. Ze hebben samen een nieuw DevSecOps bedrijf gelanceerd genaamd Jeito B.V. Dit bedrijf zal nauw samenwerken met GKS ICT Solutions, waardoor beide bedrijven hun klanten een breder scala aan diensten kunnen bieden. Voor meer informatie over de diensten en mogelijkheden van GKS ICT Solutions en Jeito B.V. wordt aangeraden om een bezoekje te brengen aan hun respectievelijke websites.

Wil je weten wat Halma Automatisering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Halma Automatisering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Halma Automatisering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Halma Automatisering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Halma Automatisering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Halma Automatisering

Bezoekers bekeken ook