!XXIE HAAR

!XXIE HAAR is een Nagelstudio gelegen aan Zwartenhof 31 in Elst.

Meer informatie over !XXIE HAAR in Elst

!XXIE HAAR is een kleine, moderne kapsalon en nagelsalon in Elst. Ze hebben jarenlange ervaring en vakkennis en vinden service en kwaliteit erg belangrijk. De salon werkt op afspraak, zodat ze iedereen de gewenste aandacht kunnen geven. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door het volgen van cursussen en shows. Je bent van harte welkom en er staat koffie en thee voor je klaar. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen of e-mailen. Vanaf 3 maart 2021 is de salon weer geopend na de Covid-19 lockdown. Er zijn maatregelen getroffen om de veiligheid te garanderen, zoals het desinfecteren van handen, het dragen van een mondkapje en het registreren van contactgegevens voor bron- en contactonderzoek.

Wil je weten wat !XXIE HAAR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van !XXIE HAAR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij !XXIE HAAR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je !XXIE HAAR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar !XXIE HAAR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. !XXIE HAAR

Bezoekers bekeken ook