Happy Feet voetverzorging

Happy Feet voetverzorging is een Nagelstudio gelegen aan Reijersstraat 37 in Elst.

Meer informatie over Happy Feet voetverzorging in Elst

De praktijk van Gemma Valen biedt hotstone massages aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme Basalt stenen. Deze stenen houden warmte goed vast en geven deze langzaam af tijdens de massage. Gemma gebruikt natuurlijk gevormde stenen, die er grijzer uitzien dan kunstmatig gevormde stenen. De stenen dienen niet alleen als warmtebron, maar ook als massagegereedschap. Gemma wisselt ook af door tussendoor manueel te masseren. De hotstone massage werkt ontspannend, reinigend, bevordert de doorbloeding, versoepelt de spieren en activeert het lymfesysteem. Het kan als ondersteuning van reguliere gezondheidszorg worden gebruikt, tenzij er sprake is van bepaalde aandoeningen. Gemma adviseert om bij twijfel altijd eerst de huisarts te raadplegen.

Wil je weten wat Happy Feet voetverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Feet voetverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Feet voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Feet voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Happy Feet voetverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Feet voetverzorging

Bezoekers bekeken ook