ZwemVereniging Overbetuwe

ZwemVereniging Overbetuwe is een Zwemvereniging gelegen aan Schubertstraat 1 in Elst.

Meer informatie over ZwemVereniging Overbetuwe in Elst

ZwemVereniging Overbetuwe is een zwemclub in Elst die zwemlessen, zwemtrainingen en andere activiteiten aanbiedt voor zowel jeugd als volwassenen. De club is opgericht op 10 mei 2010 en heeft Zwembad De Helster als thuisbad. ZVO is onderverdeeld in drie afdelingen: Zwemvaardig, Wedstrijdzwemmen en Volwassenen. De club heeft ervaren en gediplomeerde kaderleden die de leden begeleiden bij de lessen en activiteiten. Lid worden kan op elk moment en er is een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Het lidmaatschap kan jaarlijks per einde seizoen worden opgezegd en het aantal zwemmomenten per week kan worden gewijzigd. ZVO is erkend als opleidende instantie voor de Nationale Zwemdiploma's en is aangesloten bij de KNZB.

Wil je weten wat ZwemVereniging Overbetuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZwemVereniging Overbetuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZwemVereniging Overbetuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZwemVereniging Overbetuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar ZwemVereniging Overbetuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZwemVereniging Overbetuwe

Bezoekers bekeken ook