Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het plaatsen van een keerwand ter hoogte van Peppelenbos 12 te Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het plaatsen van een keerwand ter hoogte van Peppelenbos 12 te Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten om voor het plaatsen van een keerwand ter hoogte van Peppelenbos 12 te Elst een watervergunning te verlenen. Zaaknummer: 2022151532 Start bezwaartermijn: 28-09-2023 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 03-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. wsb-2023-11940

Gerelateerde berichten