Wereldwinkel Elst

Wereldwinkel Elst is een Cadeauwinkel gelegen aan Dorpsstraat 71 in Elst.

Meer informatie over Wereldwinkel Elst in Elst

Bij Wereldwinkel Elst kun je terecht voor Fairtrade artikelen en eerlijke foodproducten die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Ze hebben een breed assortiment aan producten op het gebied van wonen, koken, tafelen, mode en cadeaus. Daarnaast hebben ze elke maand leuke acties en producten voor speciale prijzen en verzorgen ze kerstpakketten, kerstattenties en eindejaarsgeschenken in alle prijsklassen. Ook bieden ze voorlichting aan scholen en hebben ze een nieuwsbrief waarin ze de laatste updates delen. Verder zijn ze verhuisd naar een nieuw adres en hebben ze kortingsacties op dromenvangers en hangornamenten. En mocht je op zoek zijn naar een reisdagboek, dan ben je bij Wereldwinkel Elst ook aan het juiste adres. Kortom, bij Wereldwinkel Elst kun je het verschil maken door eerlijke en duurzame producten te kopen.

Wil je weten wat Wereldwinkel Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Wereldwinkel Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Elst

Bezoekers bekeken ook