Vleesspecialist Uit De Bosch

Vleesspecialist Uit De Bosch is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 54 in Elst.

Meer informatie over Vleesspecialist Uit De Bosch in Elst

De familie Uit de Bosch is een echte slagersfamilie. Opa begon in 1936 een slagerij op de Vischmarkt in Harderwijk en de vader van Klaas opende in 1965 zijn eigen slagerij in Harderwijk. Klaas heeft het vak geleerd van zijn vader en is een vakman in hart en nieren. In 2000 hebben Klaas en Katja samen een Keurslagerij overgenomen in Bussum, waar ze hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd. In 2007 hebben ze hun droom waargemaakt door een Keurslagerij in Elst over te nemen en in 2015 hebben ze de naam veranderd naar Vleesspecialist Uit de Bosch. Het rundvlees dat ze verkopen komt uit Horssen en is van topkwaliteit. In hun worstmakerij maken ze wekelijks licht gezouten en gerookt rookvlees volgens het recept van opa Uit de Bosch. Klaas, Katja en hun team staan elke dag klaar met heerlijke producten en iedereen is welkom in hun slagerij.

Wil je weten wat Vleesspecialist Uit De Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleesspecialist Uit De Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleesspecialist Uit De Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleesspecialist Uit De Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Vleesspecialist Uit De Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleesspecialist Uit De Bosch

Bezoekers bekeken ook