Van Roekel BBQ

Van Roekel BBQ is een Slagerij gelegen aan Edisonweg 9 in Elst.

Meer informatie over Van Roekel BBQ in Elst

Welkom bij van Roekel BBQ! Op deze website vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue. U kunt hier terecht voor recepten, Tips & Tricks, informatie over onze winkel, workshops, het laatste BBQ nieuws, en nog veel meer. Het gezicht van van Roekel BBQ is Marco van Roekel, een ervaren slager die samen met zijn familie jarenlang catering heeft verzorgd in de regio. Vorig jaar besloten ze te stoppen met het bedrijf, maar Marco is doorgegaan met de BBQ shop en dat is een groot succes geworden. Hij is ook actief in de BBQwedstrijdwereld en heeft al meerdere prijzen gewonnen. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. De openingstijden van de BBQ Shop, recepten, bereidingstemperaturen en workshops zijn ook op de website te vinden. U kunt ons ook volgen op social media. Onze contactgegevens zijn: van Roekel BBQ, Edisonweg 9, 6662 NW Elst (gld), 06-57650950 (alleen WhatsApp), KVK 77796888, BTW NL003240142B02, info@vanroekelbbq.nl. We hebben ook een nieuwsbrief waar u zich voor kunt aanmelden. U kunt de rest van de website verkennen voor het menu, online bestellingen, het Betuws BBQ Event en meer tips en tricks.

Wil je weten wat Van Roekel BBQ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Roekel BBQ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Roekel BBQ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Roekel BBQ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Van Roekel BBQ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Roekel BBQ

Bezoekers bekeken ook