Van Amerongen Training en Buitensport

Van Amerongen Training en Buitensport is een Sportcomplex gelegen aan Kerkstraat 5 in Elst.

Meer informatie over Van Amerongen Training en Buitensport in Elst

Bij Van Amerongen training en buitensport kun je terecht voor teamuitjes vol actie en uitdaging. Of het nu voor kinderen of volwassenen is, de groep wordt altijd uitgedaagd om grenzen te verleggen, hindernissen te bedwingen en plezier te hebben. De instructeurs passen de activiteiten aan op de groep en er zijn uitdagingen in alle soorten en maten beschikbaar. Naast teamuitjes verzorgt het bedrijf ook kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en groepsuitjes voor scholen. Indien gewenst kan er ook een lunch, buffet of barbecue worden toegevoegd. Daarnaast biedt Van Amerongen Training en Buitensport ook survivalruntrainingen aan en organiseren ze reizen naar IJsland. Stageplaatsen zijn ook beschikbaar en voor meer informatie kun je contact opnemen met het bedrijf. De activiteiten vinden plaats in Elst.

Wil je weten wat Van Amerongen Training en Buitensport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Amerongen Training en Buitensport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Amerongen Training en Buitensport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Amerongen Training en Buitensport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Van Amerongen Training en Buitensport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Amerongen Training en Buitensport

Bezoekers bekeken ook