Trend24

Trend24 is een Meubelwinkel gelegen aan Fahrenheitstraat 18 in Elst.

Meer informatie over Trend24 in Elst

In deze tekst worden verschillende categorieën meubels en ruimtes in een winkel genoemd, zoals stoelen, tafels, woondecoratie, kasten, verlichting, tv-meubels, vloerkleden, prullenbakken, en verschillende kamers zoals de hal, woonkamer, kantoor, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, en tuin. Daarna worden een aantal specifieke meubels genoemd die passen bij een warme herfstsfeer, zoals een tafellamp, tv-dressoir, salontafel, dressoir, zwevende planken, schoenenkast, en bijzettafel. Vervolgens worden er beloftes gedaan door Trend24, zoals het creëren van overzicht in huis met een schoenenrek, wasmand, eetkamertafel, schoenenopberger, speelgoedkist, kapstok met schoenenrek, en wandkast. Daarna worden verschillende betaalbare wooncollecties genoemd, zoals meubels en woonaccessoires, en meubilair per ruimte. Tot slot worden trendy meubels, industriële meubels, vintage meubels, en landelijke meubels genoemd, en wordt er opgeroepen om nu trendy meubels te bestellen. Ook wordt er verwezen naar de klantenservice en wordt de Trend24 nieuwsbrief genoemd.

Wil je weten wat Trend24 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trend24 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trend24? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trend24 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Trend24 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trend24

Bezoekers bekeken ook