Topslager de Leeuw

Topslager de Leeuw is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 92 in Elst.

Meer informatie over Topslager de Leeuw in Elst

Topslager de Leeuw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ambachtelijk vlees en catering. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, service en hygiëne. Naast het leveren van kwaliteitsproducten, streven ze er ook naar om hun producten tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Ze hebben een ruim assortiment aan catering, buffetten en barbecue-opties. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om bestellingen aan huis te bezorgen. Ze hebben voor iedere gast iets lekkers op tafel en maken het gemakkelijk voor hun klanten. Daarnaast hebben ze verschillende prijssegmenten om aan verschillende budgetten te voldoen. Hun spare ribs en rookworst hebben zelfs een GOUDEN bekroning ontvangen. Een specialiteit van Topslager de Leeuw is de partypan, die geschikt is voor ieder feest. Met Topslager de Leeuw kun je in een handomdraai heerlijke warme hapjes op tafel zetten. Je kunt het bedrijf ook vinden op social media.

Wil je weten wat Topslager de Leeuw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topslager de Leeuw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topslager de Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topslager de Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Topslager de Leeuw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topslager de Leeuw

Bezoekers bekeken ook