Tante Betsy

Tante Betsy is een Modehuis gelegen aan Bemmelseweg 81, alleen magazijn geen winkel in Elst.

Meer informatie over Tante Betsy in Elst

Happiness in a Dress biedt gratis verzending aan op alle bestellingen in Nederland en België. Ze hebben een nieuwe collectie met nog meer leuke nieuwe items. Het bedrijf gebruikt alleen gecertificeerde biologische katoen met het Oeko-Tex100 label. Op de website zijn de meest verkochte items te vinden, variërend in prijs van €17,95 tot €39,95. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om leuke nieuwtjes te ontvangen. Voor retouren moet je deze sturen naar Q.P.O. Logistics B.V. in Bemmel. De bedrijfsgegevens van Tante Betsy zijn te vinden op de website. Hun algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Arnhem.

Wil je weten wat Tante Betsy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tante Betsy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tante Betsy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tante Betsy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Tante Betsy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tante Betsy

Bezoekers bekeken ook