Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer

Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer is een Tandartspraktijk gelegen aan Dorpsstraat 29 in Elst.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer in Elst

Welkom op de website van Tandartspraktijk Elst. Wij hebben goed nieuws, want we kunnen weer nieuwe patiënten aannemen uit Elst. Als het gaat om het coronavirus, volgen wij een strikt beleid. We laten alleen mensen toe in de praktijk waarvan we zeker weten dat ze gezond zijn. Als u op een van de volgende vragen 'ja' antwoordt, verzoeken wij u om uw afspraak te annuleren: heeft u nu corona, heeft u huisgenoten met corona, bent u genezen van corona in de afgelopen 2 weken, heeft u symptomen zoals verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid of koorts, heeft u huisgenoten met deze symptomen, bent u in thuisisolatie of woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij binnenkomst in de praktijk vragen wij u uw handen te desinfecteren. We proberen ook om in de wachtruimte en bij het maken van afspraken 1,5 meter afstand te houden. Als u een mail van ons verwacht voor een afspraakbevestiging of herinnering en u ziet de mail niet binnenkomen, kan het zijn dat onze mail als 'ongewenst' of 'spam' wordt gemarkeerd. U kunt dit oplossen door ons mailadres als veilig aan te vinken. Voor het maken van afspraken kunt u tussen 8:00 en 16:00 uur bellen. Afzeggingen dienen minstens 24 uur van tevoren telefonisch te gebeuren, anders worden ze in rekening gebracht. Onze praktijk is gevestigd.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer

Bezoekers bekeken ook