Studio Bern

Studio Bern is een Fotograaf gelegen aan Snodenhoeksestraat 17 in Elst.

Meer informatie over Studio Bern in Elst

Ik ben altijd verwonderd over de mooie dingen in de wereld om mij heen. Mijn inspiratie komt zowel uit de natuur als binnenshuis. Ik houd van perfectie, maar het liefst met een ruw randje. Mijn creaties zijn gebaseerd op gevoel, zowel stoer als fragiel, eenvoudig en puur. In mijn webshop kun je kaarten en posters van mijn werk vinden, zoals Fragile, Fluitekruid 2, Fluitekruid 1, Vijgenblad, Vijgen, Patina 2, Patina 1, Paardenbloem 2, Paardenbloem 1 en Olijf. Ook kun je mij volgen op Instagram en mijn inspiratiemagazine bekijken.

Wil je weten wat Studio Bern verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Bern of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Bern? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Bern het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Studio Bern reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Bern

Bezoekers bekeken ook