Sportcentrum De Studio Elst

Sportcentrum De Studio Elst is een Sportcomplex gelegen aan Hoenderik 7 in Elst.

Meer informatie over Sportcentrum De Studio Elst in Elst

Sportcentrum De Studio in Elst is dé plek om jouw sportdoelen te behalen. Ze bieden fitness, personal training, groepslessen, wellness en squash aan. Klanten prijzen de ruime sportschool met Nautilus apparatuur en het behulpzame personeel. De tarieven variëren van €8,99 tot €10,99 per week en alle abonnementen zijn inclusief onbeperkt fitness, professionele supervisie, een persoonlijke trainingsapp, onbeperkt gebruik van de sauna en squashbanen, en een 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Er zijn ervaren personal trainers aanwezig die kunnen helpen met het bereiken van sportdoelen en het verbeteren van de gezondheid. Naast fitness biedt De Studio ook verschillende groepslessen aan, zoals Bodypump, Yoga en Dance Mix. Ze hebben ook faciliteiten voor mensen die willen sporten na een blessure en voor beginners die hulp nodig hebben bij het opstellen van een trainingsplan.

Wil je weten wat Sportcentrum De Studio Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum De Studio Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum De Studio Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Studio Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Sportcentrum De Studio Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum De Studio Elst

Bezoekers bekeken ook