Sportcentrum De Helster

Sportcentrum De Helster is een Zwembad gelegen aan Schubertstraat 1 in Elst.

Meer informatie over Sportcentrum De Helster in Elst

Sportcentrum De Helster in Elst biedt verschillende faciliteiten, zoals sportruimtes en vergaderruimtes, die te huur zijn. Het sportcentrum is gevestigd aan de Schubertstraat 1 en is makkelijk bereikbaar. Voor meer informatie en updates kun je de Facebook- en Instagram-pagina van De Helster volgen. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via telefoonnummer (0481) 372 554 of via e-mail naar dehelster@overbetuwe.nl. De privacyverklaring van de website is ook beschikbaar.

Wil je weten wat Sportcentrum De Helster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum De Helster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum De Helster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Helster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Sportcentrum De Helster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum De Helster

Bezoekers bekeken ook