Salas Indische Catering

Salas Indische Catering is een Catering gelegen aan Industrieweg Oost 5b4 in Elst.

Meer informatie over Salas Indische Catering in Elst

Bij Salas Catering kunt u genieten van heerlijke Indisch-Molukse gerechten. Tijdens Kerst kunt u het Kerstmenu bestellen en genieten van een rijsttafel met familie en vrienden. U kunt het menu afhalen op Kerstavond of 2e Kerstdag. Bestellen kan tot en met 15 december. Daarnaast kunt u ook op andere dagen van de week terecht in de winkel voor het afhalen van gerechten, snacks en broodjes. U kunt de gerechten ook koud meenemen en zelf een maaltijd samenstellen. Salas Catering verzorgt ook catering voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften en jubilea. Ze bieden buffetten aan en kunnen zelfs met een verkoopwagen op locatie komen. Ze hebben ook ervaring met catering bij uitvaarten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Salas Catering.

Wil je weten wat Salas Indische Catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salas Indische Catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salas Indische Catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salas Indische Catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Salas Indische Catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salas Indische Catering

Bezoekers bekeken ook