Roelofsen Horeca Groothandel B.V.

Roelofsen Horeca Groothandel B.V. is een Kruidenierszaak gelegen aan Bemmelseweg 81d in Elst.

Meer informatie over Roelofsen Horeca Groothandel B.V. in Elst

Roelofsen groente en fruit is uw specialist in groente en fruit. Ze bieden scherp geprijsde en seizoensgebonden producten aan. Momenteel hebben ze een actie lopen die duurt tot 1 november 2023. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om online te bestellen, zodat u altijd en overal uw bestelling kunt doorgeven. Roelofsen Horeca Groothandel werkt zes dagen per week aan het leveren van verse groenten en fruit, zelfs tot aan de keuken of koelcel van uw restaurant, hotel of school. Ze nodigen u zelfs uit voor een rondleiding in hun bedrijf. Verder is in de tekst te lezen dat EPS (Euro Pool System) heeft besloten om de blauwe EPS kratten niet meer te vergoeden. Daarom moeten de kratten uiterlijk op 31 oktober 2023 worden ingeleverd. Vanaf 1 november 2023 hebben de kratten geen waarde meer. Het team van Roelofsen sluit de tekst af met een vriendelijke groet.

Wil je weten wat Roelofsen Horeca Groothandel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roelofsen Horeca Groothandel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roelofsen Horeca Groothandel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roelofsen Horeca Groothandel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Roelofsen Horeca Groothandel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roelofsen Horeca Groothandel B.V.

Bezoekers bekeken ook