Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst

Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst is een Peuterspeelzalen gelegen aan Chopinstraat 1 in Elst.

Meer informatie over Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst in Elst

In Elst - Overbetuwe is er een kleinschalige peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Er worden maximaal 16 peuters per dagdeel opgevangen door twee pedagogisch medewerkers. De peuteropvang wordt gerund door Vicky en Lilian, die zelf op de groep werken en daardoor een hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Naast het vaste team van medewerkers werken er ook vrijwilligers. Op de peuterspeelzaal leren de kinderen spelenderwijs veel, zoals nieuwe woordjes en zinnen en het spelen en delen met andere peuters. Er worden verschillende activiteiten gedaan, zoals spelletjes, liedjes zingen, knutselen, boekjes lezen en buiten spelen. Dit helpt de peuters bij de voorbereiding op de basisschool. Geïnteresseerde ouders kunnen een afspraak maken om een kijkje te komen nemen bij de peuteropvang in Elst - Overbetuwe. Het team van medewerkers heeft ruime pedagogische ervaring en beschikt over de vereiste diploma's. Er is geen wachtlijst op de dinsdagmiddag en elk kind is welkom.

Wil je weten wat Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst

Bezoekers bekeken ook