Peer Groep B.V.

Peer Groep B.V. is een gelegen aan Smidsstraat 8 in Elst.

Meer informatie over Peer Groep B.V. in Elst

Peer Groep is een organisatie met professionals die zich bezighouden met infratechniek. Ze hebben experts in verschillende functies, zoals projectleiders, werkvoorbereiders en adviseurs. Deze professionals worden ingezet voor diverse opdrachten en uitdagingen op het gebied van infrastructuur. Een aantal van de projecten waar ze aan hebben gewerkt zijn onder andere het onderhoud aan de A1, de vervanging van de Hoge Brug in Ulft, de inrichting van de Kazerneterreinen in Ede en de herinrichting van het Kerkplein in Gendringen. Peer Groep heeft expertise op het gebied van voorbereiding en toezicht, kostenmanagement, projectmanagement, contractmanagement en projectbeheersing. Ze hebben momenteel vacatures voor projectleiders, werkvoorbereiders, kostendeskundigen, contractmanagers en er is ook een open sollicitatie mogelijkheid. Bij Peer Groep leer je jezelf kennen en werk je samen met experts in infratechniek.

Wil je weten wat Peer Groep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peer Groep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peer Groep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peer Groep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Peer Groep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peer Groep B.V.

Bezoekers bekeken ook