Orbit Elst - Specialisten in IT en Telefoonzaken

Orbit Elst - Specialisten in IT en Telefoonzaken is een Telefoonreparatieservice gelegen aan Kleine Molenstraat 8D in Elst.

Meer informatie over Orbit Elst - Specialisten in IT en Telefoonzaken in Elst

Bij Orbit kun je terecht voor snelle en vakkundige reparaties van telefoons en computers. Met meer dan 300 modellen waaruit je kunt kiezen, zorgen ze ervoor dat jouw apparaat weer in originele staat wordt gerepareerd. Je kunt zonder afspraak langskomen in de winkel of online een afspraak maken. Daarnaast verkopen ze ook nieuwe en refurbished apparaten en kun je abonnementen en verzekeringen bij hen afsluiten. Bij Orbit kun je kiezen tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van hoge kwaliteit, en ze geven 3 maanden garantie op de reparatie. De technicians bij Orbit zijn gecertificeerd en zorgen ervoor dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt. In sommige gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht. Bij Orbit kun je ook terecht voor advies over verlengen, overstappen of het afsluiten van een nieuw abonnement. Ze hebben wekelijks nieuwe aanbiedingen en bieden een verlengingscheck aan. Orbit heeft twee locaties, in Elst en Nijmegen, waar voldoende parkeergelegenheid is. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon, WhatsApp of Messenger.

Wil je weten wat Orbit Elst - Specialisten in IT en Telefoonzaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orbit Elst - Specialisten in IT en Telefoonzaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orbit Elst - Specialisten in IT en Telefoonzaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orbit Elst - Specialisten in IT en Telefoonzaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Orbit Elst - Specialisten in IT en Telefoonzaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orbit Elst – Specialisten in IT en Telefoonzaken

Bezoekers bekeken ook