New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Rijksweg Noord 1 in Elst.

Meer informatie over New York Pizza in Elst

Het menu van een pizzarestaurant wordt gepresenteerd, met verschillende soorten pizza's en toppings. Er zijn tijdelijke acties met speciale pizza's, zoals de Italian Sausage & Pepperoni, Pesto Chicken, BBQ Hot & Spicy, Green Veggie Delight, Garlic Chicken & Spinach, Banana Pepper(oni), Caprese, Zwarte Truffel, Margherita, Margherita di Bufala, 4 Cheese, en Hete kip pizza. De pizzabodem is glutenvrij, maar de pizza's worden bereid in een omgeving waar ook gluten aanwezig zijn, dus ze worden aangeduid als "glutenarm". De pizza's worden niet gesneden en sommige toppings zijn niet mogelijk om de pizza glutenvrij te houden. Er zijn ook enkele toppings die worden verwijderd.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook