MP-Brows

MP-Brows is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Dorpsstraat 55 in Elst.

Meer informatie over MP-Brows in Elst

MP-Brows is een permanente make-up salon in Elst die gespecialiseerd is in het creëren van natuurlijke en volle wenkbrauwen, lippen en eyeliners. Permanente make-up wordt aangebracht met een PMU-apparaat in de eerste huidlaag en is 100% veilig. Het resultaat van de behandeling blijft 1,5 tot 2 jaar zichtbaar en vervaagt geleidelijk. MP-Brows biedt verschillende permanente make-up behandelingen aan, zoals powder brows, lip pigmentatie en eyeliner. Daarnaast bieden ze ook opleidingen aan, zoals een opleiding voor powder brows en een masterclass infralash. De specialisten van MP-Brows zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben jarenlange kennis en ervaring. Ze blijven zich bijscholen en luisteren actief naar de wensen van de klanten. In de permanente make-up shop van MP-Brows zijn goedgekeurde producten te koop. De salon werkt alleen op afspraak.

Wil je weten wat MP-Brows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MP-Brows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MP-Brows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MP-Brows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar MP-Brows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MP-Brows

Bezoekers bekeken ook