Milavp photography

Milavp photography is een Fotograaf gelegen aan De Liende 7 in Elst.

Meer informatie over Milavp photography in Elst

Milavp Photography is ontstaan in 2018 toen ik begon te experimenteren met de camera van mijn ouders. Ik begon foto's te maken van mijn vriendinnen met hun paarden. In het voorjaar van 2019 kocht ik mijn eigen camera-body en begon ik serieuzer te fotograferen. Ik breidde mijn uitrusting uit en kocht in de zomer een goede kwaliteit lens. Mijn foto's werden steeds meer bekend doordat mensen ze zagen bij hun bekenden of op sociale media. Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot, vind ik dat superleuk. Op mijn website kun je meer informatie vinden. Als je nog vragen hebt, kun je me altijd vrijblijvend een berichtje sturen. Edward Steichen zei ooit: "Een portret wordt niet gemaakt in de camera, maar aan beide zijden ervan." Ga snel naar de secties "Over mij", "Tarieven" en "Portfolio" op mijn website, en bekijk ook mijn Instagram. Alle inhoud is auteursrechtelijk beschermd door Milavp Photography.

Wil je weten wat Milavp photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Milavp photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Milavp photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Milavp photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Milavp photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Milavp photography

Bezoekers bekeken ook