La Pentola

La Pentola is een Delicatessenwinkel gelegen aan Kleine Molenstraat 8a in Elst.

Meer informatie over La Pentola in Elst

Bij de Italiaanse delicatessenwinkel in Elst kun je terecht voor authentieke en traditionele Italiaanse producten. Veel van deze producten worden zelf geïmporteerd uit Italië, zodat ze op de authentieke wijze worden gemaakt. De gerechten, pizza's, pasta's en nagerechten worden allemaal zelf gemaakt in de winkel, met pure ingrediënten. Naast de verschillende delicatessen en producten bieden ze ook de mogelijkheid om eten af te halen, zoals voorgerechten, salades, pasta's, pizza's en nagerechten. Als ze iets niet hebben, gaan ze voor je op zoek. Je kunt de winkel vinden op Kleine Molenstraat 8A in Elst.

Wil je weten wat La Pentola verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Pentola of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Pentola? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Pentola het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar La Pentola reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Pentola

Bezoekers bekeken ook