L'Italiano

L'Italiano is een Italiaans restaurant gelegen aan Smidsstraat 1 in Elst.

Meer informatie over L'Italiano in Elst

Welkom op de interactieve website van L'Italiaans restaurant. Op de website kunt u het menu bekijken en gerechten bestellen. Het restaurant volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het coronavirus. Afhaalmaaltijden blijven beschikbaar. Er is een ruime keuze aan pasta, pizza en visgerechten, waaronder spaghetti alla Napoletano, Pizza Margherita en Burrida. Het restaurant is ook actief op Twitter en kondigt daar wijzigingen en updates aan. Kortom, L'Italiaans restaurant heet u van harte welkom en staat klaar om uw bestellingen te ontvangen.

Wil je weten wat L'Italiano verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van L'Italiano of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij L'Italiano? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L'Italiano het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar L'Italiano reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. L’Italiano

Bezoekers bekeken ook