KrijgdeKleertjes Elst

KrijgdeKleertjes Elst is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Prins Hendrikstraat 7 in Elst.

Meer informatie over KrijgdeKleertjes Elst in Elst

Bij het ruilpunt van KrijgdeKleertjes Elst in "Het huis van de Wijk" Triade in Elst ben je welkom om kinder- en volwassenenkleding te ruilen. Let op, op dinsdag 5 december zijn ze gesloten. Het ruilpunt is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur. Tijdens schoolvakanties is het ruilpunt gesloten. Daarnaast zijn er extra openingstijden op bepaalde dagen, zoals op donderdag 19 oktober van 12.00 tot 15.00 uur tijdens de herfstvakantie. Bij het ruilpunt kun je gratis kleding ruilen, maar alleen kleding in goede staat en van het juiste seizoen wordt geaccepteerd. Je kunt per keer maximaal 1 bigshopper met kleding inleveren, met een maximum gewicht van 5 kilo. Het ruilen gebeurt op basis van gewicht, waarbij je per 500 gram geschikte kleding een stempel krijgt. Je kunt voor wat je hebt ingeleverd, kiezen uit het hele aanbod. Als je verwacht een kindje te krijgen of de afgelopen 3 maanden een kindje hebt gekregen, mag je bij je eerste bezoek tien setjes babykleertjes uitzoeken. Het team van het ruilpunt bestaat uit ongeveer 12 vaste vrijwilligers en een groep van 10 vrijwilligers die bijspringen wanneer nodig. Je kunt contact opnemen met het ruilpunt via e-mail of via de Facebook-pagina of Instagram van Krijg.

Wil je weten wat KrijgdeKleertjes Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KrijgdeKleertjes Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KrijgdeKleertjes Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KrijgdeKleertjes Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar KrijgdeKleertjes Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KrijgdeKleertjes Elst

Bezoekers bekeken ook