Intratuin Elst

Intratuin Elst is een Tuincentrum gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 94 in Elst.

Meer informatie over Intratuin Elst in Elst

Intratuin Elst is een tuincentrum gelegen in Elst, Gelderland. Ze bieden verschillende faciliteiten, waaronder een restaurant genaamd De Boerderij waar je gezellig kunt ontbijten en genieten van koffie, thee, gebak en broodjes. Daarnaast organiseren ze verschillende evenementen, zoals een Halloween speurtocht waarbij je kans maakt op prijzen. Ook bieden ze een High Tea aan waarvoor je minimaal 24 uur van tevoren moet reserveren. Voor degenen die op zoek zijn naar werk, heeft Intratuin openstaande vacatures en ze benadrukken dat ze graag samenwerken en hun kennis delen om de wereld groener te maken. Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun activiteiten en aanbiedingen.

Wil je weten wat Intratuin Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intratuin Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intratuin Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Intratuin Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intratuin Elst

Bezoekers bekeken ook