Hobma Modelbouw

Hobma Modelbouw is een Modelbouwwinkel gelegen aan Pascalweg 6A in Elst.

Meer informatie over Hobma Modelbouw in Elst

Hobma Modelbouw is een speciaalzaak met 30 jaar ervaring en heeft meer dan 100.000 artikelen op voorraad. Ze zijn gespecialiseerd in kleine artikelen en zijn gemakkelijk bereikbaar via de snelweg, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ze voeren een breed scala aan merken, waaronder Aeronaut, Albion, Alfer, Align, APC, AnssMann, Artesania, Art-tech, ATS, Axial, Badger, Billing Boats, Bionic, en nog veel meer. Er zijn ook nieuwe producten binnengekomen, zoals de Siku 1566 Ford Mustang Mach-E 1400, de Siku 1567 Audi Q4 e-tron en de Siku 1296 Vespa, die helaas al zijn uitverkocht. Daarnaast zijn er ook populaire producten beschikbaar, zoals Porto + Administratie tot 5 kilo in Nederland, Wilesco Z 01010 Wi Tabs brandstof tabletten en Balsa Hout Rond 5 MM 100 CM. Hobma heeft ook regelmatig leuke aanbiedingen en biedt verschillende categorieën producten aan, evenals klantenservice en andere diensten.

Wil je weten wat Hobma Modelbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hobma Modelbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hobma Modelbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hobma Modelbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Hobma Modelbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hobma Modelbouw

Bezoekers bekeken ook