Het Kadopakket

Het Kadopakket is een Winkel gelegen aan Dorpsstraat 18 in Elst.

Meer informatie over Het Kadopakket in Elst

Bij Het Kadopakket kun je terecht voor leuke cadeaus voor verschillende gelegenheden. Ze bieden mooie en kwalitatieve producten voor het interieur van merken zoals Zusss, Rader en Scandinavian Form. Of je nu een los product koopt of een persoonlijk samengesteld pakket, het uitpakken is altijd een feestje. Bij Het Kadopakket voel je je thuis, kun je rondkijken en krijg je persoonlijk advies. Het bedrijf is opgericht door moeder Loes en dochter Déanne, die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ze begonnen met een webshop en hebben nu ook een fysieke winkel in Elst. Je kunt contact opnemen met Het Kadopakket via verschillende kanalen.

Wil je weten wat Het Kadopakket verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kadopakket of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kadopakket? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kadopakket het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Het Kadopakket reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kadopakket

Bezoekers bekeken ook