Hervormde gemeente Valburg-Homoet

Hervormde gemeente Valburg-Homoet is een Kerk gelegen aan Homoetsestraat 19 in Homoet.

Meer informatie over Hervormde gemeente Valburg-Homoet in Homoet

De Hervormde gemeente Valburg-Homoet heeft verschillende contactpersonen voor verschillende taken. De scriba is de heer G.Th.A. Janssen, te bereiken via scriba@hervormdvalburg-homoet.nl. Voor kerkbeheer is de heer Th.J. de Vree verantwoordelijk, bereikbaar op 06-47028014 of kerkbeheer@hervormdvalburg-homoet.nl. De diaconie wordt vertegenwoordigd door de heren K. van der Schoor en G. Boom, te bereiken via diaconie@hervormdvalburg-homoet.nl. De kinderclub 'Esther' wordt geleid door mevrouw F.L. Janssen - Bakker, te bereiken via kinderclubesther@hervormdvalburg-homoet.nl. De vrouwenvereniging 'Ora et Labora' wordt geleid door mevrouw R. Vossers-Looijen, te bereiken via vrouwenvereniging@hervormdvalburg-homoet.nl. De financiële administratie wordt verzorgd door de heer I. Verwoert, te bereiken via administratie@hervormdvalburg-homoet.nl. Het beheer van de website wordt gedaan door de heren J.A. Bussink en J. Evers, te bereiken via website@hervormdvalburg-homoet.nl. De kerktelefoon wordt beheerd door de heren J. Evers en I. Verwoert, te bereiken via kerktelefoon@hervormdvalburg-homoet.nl. De koster van Valburg is de heer H.H. Hol, te bereiken op 0488-430644 of kost.

Wil je weten wat Hervormde gemeente Valburg-Homoet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde gemeente Valburg-Homoet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde gemeente Valburg-Homoet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde gemeente Valburg-Homoet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Hervormde gemeente Valburg-Homoet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde gemeente Valburg-Homoet

Bezoekers bekeken ook